Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Tervetuloa Daniel's Travels -matkatoimiston sivuille!


 

Daniel's Travels
 
Daniel's Travels on vuonna 2012 toimintansa aloittanut matkatoimisto, jonka omistajalla Aki Sarasella on yli 25 vuoden kokemus matkanjärjestämisestä. Aki on koulutukseltaan toimittaja sekä valmentaja.

Aki perusti Suunnistusmatkat perheyritykseksi vuosituhannen alussa. Daniel's Travels jatkaa siitä mihin Suunnistusmatkat jäi. Matkatoimiston nimi tulee vanhimmalta pojalta Danielilta.
Daniel's Travels järjestää matkoja upeisiin kohteisiin ja tapahtumiin sekä ryhmien tilaamia valmismatkoja tai niiden osia. Erikoisosaamista ovat suunnistusmatkojen lisäksi muut urheilumatkat: juoksu-, vaellus- ja hiihtomatkat, kilpailu-, leiri- ja pelimatkat.

Matkaohjelmassa ovat muun muassa suunnistuksen veteraanien MM-kisat World Masters Orienteering Championships, joihin kaikki vähintään 35-vuotiaat voivat osallistua.
Yleisurheilun yli 34-vuotiaiden arvokisamatkat aloitettiin  elokuussa 2012 käydyistä EM-kisoista.
Vaellusmatkoissa tavoitteena on viedä luontoliikkujat: patikoijat, suunnistajat, juoksijat, sauvakävelijät ennenkokemattomiin, upeisiin paikkoihin.
Nuorille suunnistajille tarjotaan loistomahdollisuudet opetella kansainvälistä suunnistusta leiri- ja kilpailumatkoilla.
Ota Rodoksen strutsista mallia (kartta suussa) ja suunnista sporttisille matkoille. 

Yhteystiedot:
 
Daniel's Travels
Aki Saranen
posti@danielstravels.fi
aki.saranen@elisanet.fi
+358-(0)40-5288229
www.danielstravels.fi
Jalkamyllyntie 4, 00920 Helsinki, Suomi-Finland

Yritystunnus 1709043-6

Daniel's Travels on merkitty 13.6.2012 Kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisteriin valmismatkaliikelain (939/08) nojalla. Rekisteröintitunnus 3103/12/Mj.


  näytä normaaliversio » Ylös